Thuishaven.

Gepubliceerd op 26 juli 2024 om 15:04

We liggen weer in onze thuishaven. In Tilburg voorbij de Heikantsbaanbrug bij een laag kantje de boeiing aan bakboord  geschuurd en geverfd. In Oosterhout nog bezoek gehad van een oud collega van Frans. De mannen hebben fijn kunnen bijpraten. Om te klussen regende het teveel en daarom zijn we gaan winkelen. Dat doen we niet zo vaak, maar er moesten nieuwe stofzuigerzakken komen en dan loop je gelijk een rondje.. Na Tilburg en Oosterhout nog een paar dagen Biesbosch meegepakt.

Het is ons gelukt om heel de boeiing in de lak te krijgen. De stuurhut jammer genoeg nog niet, maar dat kan in Woerkum ook. Na gedane arbeid is het goed spelevaren met het jolletje. Helaas ligt de mast van het jolletje nog in Woerkum in de schuur. Vergeten, potjandorie, en er staat zo’n fijn zeilwindje. Gelukkig is er altijd van alles te zien in de Biesbosch. Allerlei dieren die niet op de foto willen( waarschijnlijk zijn ze verlegen) planten kunnen niet lopen, zwemmen of vliegen dus dat wil nog weleens lukken (bewegen in de wind doen ze dan weer wel, haha).

Vanmorgen paaltje omhoog en het laatste stukje naar Woerkum gevaren. Voor de lunch zijn we binnen. Het zit erop. Geen drie maanden dit jaar, maar toch genoten en wie weet in de herfst nog een paar dagen weg.

Iedereen heel erg bedankt voor het digitaal meevaren en de leuke reacties. Wij hopen jullie nog eens mee te nemen op onze reis. Houdoe!

Reactie plaatsen

Reacties

Henk
21 dagen geleden

Mooi kontje weer, volop in glans en dat voor een oudje!
Oogstrelend, maar ik ben nog gekker op oude sleepspitskontjes!
Gr Henk