Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

2011/10/02 19:07:03

Wederom in Keulen.

Wederom in Keulen

2 November

Woensdagavond is Detlef geweest en hebben we de foto’s op de camera gezien. Fantastisch, wat een leuke plaatjes. Nogmaals bedankt Detlef!

Donderdag met de trein naar Boppard, want ik wil al sinds de heenweg met de stoeltjeslift naar boven. Nou het is het dubbel en dwars waard hoor. Twintig minuten omhoog en later weer twintig minuten omlaag en vooral dat omlaag is zo gaaf. Uitzicht over de Bopparder Hamm, het gebergte en het stadje. We zweven in de lucht, schommelen zachtjes en bungelen met de beentjes, terwijl de vogeltjes fluiten. Boven nog wandelen en heerlijke goulash soep eten met bromberenwhein erbij. De volgende dag toch echt wat werken.Zaterdag varen we naar Keulen waar vandaag de Köln Marathon gehouden wordt. Hardlopers, skaters, rolstoelen een gezellig evenement bij prachtig weer. Voor de sporters te warm denk ik zo. O, ja onze matroos is 1 jaar geworden vandaag.

Morgen varen we 100 km naar Ruhrort en hopen daar te overnachten. De planning is dan de dag daarna Arnhem, waar nog weer geklust moet worden. Daarna willen we naar Wageningen.


Frans en Mieke
2011/10/05 16:06:12
snel?
Ja, Kirsten, goed opgelet. Misschien willen we te snel opa en oma worden! Haha
Kirsten
2011/10/04 20:00:53
2 november?
De tijd gaat snel maar toch ook weer niet zo snel!

Ziet er wel heel mooi uit zeg vanuit die stoeltjeslift!! En nu alweer in Nederland... Bij ons was het ook tot gisteren heel mooi weer hoor, het ligt echt niet aan de grens dat het nu wat minder mooi is.
De trouwerij van Saskia afgelopen vrijdag was erg leuk. We hadden super mooi weer, de ceremonie was buiten in een prachtige herfstzon onder een al herfstig kleurende boom. Stralend bruidspaar erbij en hele mooie bloemen die het plaatje compleet maakte. Supercool!
Elske en jochem
2011/10/03 07:33:21
Happy birthday
Jeeeee vette party gegeven Lotje? Hihi
Fam. de Waal
2011/10/02 21:35:08
Happy Birthday
Gefeliciteerd met je verjaardag Lotje.