Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

2011/12/18 15:46:54

Utrecht

Utrecht

18 December

Gisteren eindelijk weer eens mooi weer om te varen. Lekker zonnetje en niet teveel wind. Wel was het glad, maar doordat we van de zomer ons dek hebben behandeld konden we gewoon lopen in plaats van glibberen. Lotje had wel een probleem, want zij sprong enthousiast op de luiken en die zijn dus niet antislip. Gelukkig gleed ze niet overboord.

Het is maar een klein stukje van Jutphaas naar Utrecht bij de Douwe Egberts en om 10.00 uur knoopten we al vast. Nog even een bakkie en dan met het openbaar vervoer naar Woerkum om de auto op te halen. Om twee uur weer terug in Utrecht en naar de NUON gelopen voor onze pasjes, maar helaas was daar niemand dus dan maandag maar. Ze zullen ons toch wel binnen laten als we bellen?

Zondagmorgen gaan we naar de NUON om de touwtjes aan te pakken van de Zonnebloem. Gelukkig weten ze dat we komen en kunnen we zonder problemen het terrein op. Na alle jaren van sneeuw en wind was het vandaag opmerkelijk rustig en zonnig met de aankomst van het Zonnebloemschip. Gelukkig is het toch nog gaan hagelen, want dat is nu eenmaal traditie.

Ons werk hier is dus begonnen en nu zitten we gezellig bij de kachel en de kerstboom te genieten van de zondag.