Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

2011/09/28 21:36:50

fotomodel

Fotomodel!

28 September

Gisteren zijn we gezellig op de fiets van Bingen naar Bacharach wezen fietsen. Het klinkt afgezaagd, maar ook dit is weer een snoepie van een stadje. Het is dat we digitaal fotograferen, anders zouden we een rolletje vol geschoten hebben.Ook hebben we weer met de fotograaf Detlef gebeld en ja hoor , hij heeft tijd.

Vanochtend was het even van o ooo, mist in het gebergte, maar gelukkig loste het op toen we weg moesten. Wel kregen we een telefoontje dat Detlef niet bij de Lorelei was, maar bij de Paltz. Dit ivm. nevel bij de Lorelei. Wij varen mooi te wezen ( we hadden het fotomodel keurig opgeruimd en schoongespoeld ). Naar verluidt heeft hij mooie plaatjes geschoten, dus we zijn nieuwsgierig. In ieder geval werkte het weer verder mee, met een strak blauwe lucht en een vrolijk zonnetje. We hebben weer heerlijk gevaren vandaag.

We liggen nu in Koblenz en wachten het bezoek van Detlef af.

 


Elske en jochem
2011/10/01 20:54:37
Fotomodel hihi
Nog geen foto's van detlef, maar de foto's van jeroen en geja zijn veilig aangekomen! We nemen ze zondag mee, maar kijken ze eerst zelf natuurlijk even ;-)
Geja Vriend
2011/09/29 12:42:10
foto's komen eraan
Hallo Frans en Mieke,

Ik lees dat jullie al veel gefotografeerd zijn deze zomer, leuk hoor!
Ook wij waren een weekend mee als hobby fotograven.
Inmiddels heb ik de foto's geselecteerd en wil ik ze deze week nog een CD naar jullie opsturen met het resultaat.
Als jullie het goed vinden zal ik ook een paar plaatsen op de site van onze fotoclub (www.fodo.nl) die net een nieuw uiterlijk heeft gekregen.

Veel vaarplezier nog!

Groeten,
Jeroen & Geja