Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

2012/04/17 11:51:59

Biebosch

17 April

Biesbosch

Doordat wij tot de gelukkige horen met Vodafone internet konden we een ruime week het net niet op. Daardoor wordt een stukje op de site zetten niet mogelijk en als het wel weer kan komt het er op de een of andere manier niet van. Toch vandaag maar een verhaaltje gemaakt.

Het is dus al weer een poosje geleden, maar we hebben met de Pasen lekker in de Biesbosch gebivakkeerd. De weersverwachting was niet zo positief, maar we hebben een heerlijke tijd gehad. Alleen met het terug varen spetterde  het. Erg druk was het niet en dat vinden we prima. Er waren wel nogal wat andere historische schepen in de Biesbosch, dus dat is zwaaien en foto’s of filmpjes maken. Ja jullie lezen het goed. We kunnen tegenwoordig ook filmen en dat is gaaf.

Jelte heeft zijn eerste vaartocht met ons meegevaren en dat is hem uitstekend bevallen. Haha, we zijn maar gelijk aan zijn opleiding tot matroos begonnen. Rode lichten aan de bakboord kant en groenen aan stuurboord, sluizen schutten en met aanleggen doe je een touw om de bolders.


 

Afgelopen zaterdag zijn we met het hele gezin lekker wezen eten om Frans zijn zestigste verjaardag alvast te vieren. Lekker dichtbij, bij ons in de haven en daardoor rolde we zo uit het restaurant weer terug aan boord.